Ellen bezoekt

Met Ellen bezoekt kun je gemakkelijk laagdrempelig contact realiseren in de eigen omgeving van mensen en hier tegelijkertijd verslag van doen.

Ellen » Ellen bezoekt

Ellen bezoekt

Als je voor je werk veel met mensen in gesprek moet in hun eigen omgeving is het fijn om laagdrempelig contact te kunnen maken, maar ook gelijktijdig hier verslag van te kunnen doen. Met Ellen bezoekt kun je dit gemakkelijk realiseren. Middels het gebruik van een tablet of zelfs een telefoon wordt je ondersteund in je gesprek en kun je direct de antwoorden en belangrijke aantekening registeren. Zo houdt je contact met je gesprekspartner en heb je na je bezoek direct je administratie op orde. Het is niet langer nodig dit naderhand nog in het juiste systeem in te voeren omdat de applicatie Ellen bezoekt direct gekoppeld is aan het zaaksysteem en zo informatie op de juiste plek laat landen. 

Op dit moment wordt Ellen bezoekt al succesvol ingezet in de palliatieve zorg. Hier waken vrijwilligers bij cliënten en geven ze ondertussen de aandacht die zij nodig hebben. Onderwijl wordt geheel laagdrempelig het bezoek geregistreerd en informatie doorgegeven voor de volgende vrijwilliger.

Meer lezen over Ellen?

Inspire Healthcare Event 2019

Op 6 december 2019 staat Ellen op het Inspire Healthcare Event 2019 in Congrescentrum Ter Elst, Antwerpen. Hier demonstreert Ellen haar taakspecifieke applicaties voor de zorg. Zien we je daar?

Neem contact op voor meer informatie 

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)