Ellen evalueert

Met Ellen evalueert kunnen operatiemedewerkers na een operatie snel en laagdrempelig feedback geven op voorkomende vermijdbare risico’s van post-operatieve wondinfecties.

Ellen » Ellen evalueert

Ellen evalueert

Bij risicovolle operaties is het van groot belang om alle vermijdbare risico’s in kaart te brengen. Infectiepreventie is hier een goed voorbeeld van. Met Ellen evalueert kunnen operatiemedewerkers na een operatie snel en laagdrempelig feedback geven op voorkomende vermijdbare risico’s van post-operatieve wondinfecties. De applicatie notificeert de gebruiker over het invullen van de feedback en is makkelijk en laagdrempelig in gebruik.

Op dit moment wordt Ellen evalueert ontwikkelt voor ziekenhuizen in Nederland en Duitsland vanuit het Health-i-care project. In 1 van deze consortia neemt Elabbs deel, in samenwerking met de Universiteit Twente en Universiteit Bielefeld. 

Meer weten over Ellen evalueert?

Plan dan direct een afspraak bij u op locatie. We demonstreren in deze bijeenkomst graag hoe u de software van Ellen kunt integreren in uw organisatie!

Meer lezen over Ellen?

Aanwezig op LIVE!2020 | Systemen in Beeld

Op 13 februari 2020 staat Ellen op het LIVE!2020 | Systemen in Beeld in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Op deze dag geven we een presentatie hoe de software van Ellen helpt met Common Ground en demonstreren we de taakspecifieke applicaties van Ellen waarmee overheden efficiënter kunnen werken en hun dienstverlening kunnen optimaliseren. Zien we u daar?

Neem contact op voor meer informatie 

© Exxellence Groep

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)