Ellen ruimt op

Met Ellen ruimt op kunnen buitendienstmedewerkers op een eenvoudige en snelle manier zaken afhandelen. Ellen is geoptimaliseerd voor de afhandeling van meldingen in openbare ruimte.

Ellen » Ellen ruimt op

Ellen ruimt op

Het doel van de Ellen applicaties is het vereenvoudigen van de administratieve handelingen die een medewerker moet uitvoeren tijdens zijn of haar werkzaamheden. Deze handelingen zijn voor veel medewerkers een noodzakelijk kwaad, iets dat ze moeten doen voor of na hun daadwerkelijke taak. Deze incidentele gebruikers besteden 90% van hun werkdag zonder gebruik te maken van onze software.

Ellen ruimt op

Met Ellen ruimt op kunnen buitendienstmedewerkers op een eenvoudige en snelle manier zaken afhandelen. Ellen is geoptimaliseerd voor de afhandeling van meldingen in openbare ruimte. Na de inlog worden op een overzichtelijke wijze de werkvooraad en zaakdetails weergegeven. Bij de zaakdetails worden alle relevante gegevens weergegeven die nodig zijn om de zaak te kunnen behandelen. Zo is eenvoudig te zien wat de huidige status van de zaak is, wat gerelateerde zaken zijn en wie er bij betrokken is.

Meer weten over Ellen ruimt op?

Plan dan direct een afspraak bij u op locatie. We demonstreren in deze bijeenkomst graag hoe u de software van Ellen kunt integreren in uw organisatie!

Meer lezen over Ellen?

Eenvoudige zaken
Wanneer een zaak is afgehandeld of is overgedragen kan de medewerker dit eenvoudig aangeven door de status te veranderen. Hierin maakt Ellen nog onderscheid in eenvoudige zaken en complexe zaken. Eenvoudige zaken zijn ideaal voor incidentele gebruikers die snel en eenvoudig zaken moeten kunnen behandelen zonder zicht druk hoeven te maken over het achterliggende proces. Een voorbeeld van het aanpassen van een status in een eenvoudige zaak; Heb ik mijn werk afgerond, dan druk ik op afgehandeld. Kon ik mijn werk niet uitvoeren dan druk ik op overdragen om de zaak terug te geven aan mijn leidinggevende. 

Complexe zaken
Bij het behandelen van complexe zaken zijn er meer mogelijkheden bij het behandelen van de zaak. De medewerker moet kiezen wat de volgende status moet zijn en wordt hierbij door Ellen ruimt op geholpen. De medewerker heeft keuze uit meer dan twee statussen. Bijvoorbeeld de keuze uit de volgende statussen: in uitvoering, ingetrokken, niet nodig en inhoudelijk behandeld.

Melding behandelen
Bij zowel eenvoudige als complexe zaken is het daadwerkelijk behandelen van een zaak het resultaat van de statuskeuze. Wanneer de status is geüpdatet zal de vernieuwde informatie in de zaakvoorraad zichtbaar zijn, tenzij de zaak is afgehandeld of overgedragen. In dat geval zal de melding uit de werkvoorraad van de medewerker verdwijnen.

Neem contact op voor meer informatie of een demo

© Exxellence Groep

Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
Welbergweg 80-84
7556 PE Hengelo (O)

Postadres
Postbus 768
7550 AT Hengelo (O)